A Michelin-csillagos Costes Catering izgalmas újdonsággal rukkol elő: elviteles, ötfogásos karácsonyi menüje igazi kulináris élményt kínál az ünnepek alatt.


Megnyíltak a budapesti karácsonyi vásárok, és már itt az idő, hogy elgondolkodjunk a szenteste menüjén. Ha valaki a hosszú órákon át tartó konyhai sürgés-forgás helyett inkább egy egyszerűbb megoldást keres, a Costes Group kínálata remek alternatíva. Mi is kíváncsiak voltunk, milyen ízeket rejtenek a gondosan csomagolt halászlé, töltött káposzta és sajttorta, így a szerkesztőség tagjaival közösen teszteltük a Costes Catering ünnepi menüjét.

Mikor lenne alkalmasabb a különleges élmények megélésére, mint az ünnepek során, amikor az év végéhez közeledve megengedhetjük magunknak a luxust? Ezzel a szemlélettel fedeztük fel a Costes Group egyik kiváló egysége, a Costes Catering legújabb szolgáltatását: az elviteles karácsonyi menüt, amelyet nemrégiben a szerkesztőségünkbe szállítottak.

Bár karácsonykor sokan a hagyományos ízekre vágynak, nem titok, hogy időnként megfakulhat a lelkesedésünk a már megszokott klasszikus ételek iránt, még ha azok a nagyi titkos receptjei is. A konyhában eltöltött hosszú órák pedig néha a legnagyobb ünnepi hangulatot is képesek elhomályosítani. Ezen a kihíváson segít a Costes kreatív megoldása: idén először egy különleges elvihető karácsonyi menüsorral rukkoltak elő. Ez a gazdag csomag öt ínycsiklandó fogást tartalmaz, így garantáltan megteremti a varázslatos "terülj, terülj asztalkám" élményt. De nézzük, milyen finomságok rejtőznek a dobozban!

Karácsonyunk elengedhetetlen része a halászlé, és a Costes csomagjában az akasztói szikipontyból készült változat vár ránk. A halászlé mellé pontypatkó, ízletes belsőségek, gyufatészta és friss kenyér is dukál, ezek együtt olyan gazdag ízélményt nyújtanak, hogy nálunk ez a leves lett a favorit. Emellett három különleges főételt is találunk a csomagban: az egyik a szaftos, omlós kacsacomb, amelyet mennyei almás lila káposzta és ízletes hagymás tört krumpli kísér. A következő fogás a baconbe tekert, aszalt szilvával töltött pulykamell, amihez finom jázminrizs társul - természetesen mindenki a saját ízlése szerint variálhatja az ételeket. Az ünnepi menü teljességét pedig egy ínycsiklandó, szaftos töltött káposzta adja, ami nélkül elképzelhetetlen a karácsonyi asztal. Végül, de nem utolsósorban, a desszertünk egy krémes, vörös áfonyás sajttorta, amit a mellékelt sóskaramell-öntettel saját ízlésünk szerint díszíthetünk.

A karácsonyi menü számunkra nem csupán egy étkezés, hanem az ünnep szívét jelentő hagyományos ízek és klasszikus fogások ünnepe. A legjobb az egészben, hogy prémium minőségben élvezhetjük ezeket a különlegességeket, miközben az előkészületek szinte elhanyagolhatóak. Az ételek vákuumzacskókban érkeznek, így csupán annyira van szükség, hogy kivéve őket a tasakokból, felmelegítsük – a pontos lépéseket pedig részletes útmutató kíséri. Ráadásul az adagok bőségesek, így a karácsony másnapját is megédesítheti a finom falatok élvezete!

Egy dolog biztos: a Costes Catering elviteles szolgáltatása egy igényes választás családi, baráti vagy céges karácsonyi vacsorákhoz. Ráadásul, ha valaki a hálaadást ünnepli, már november 28-án is megrendelheti az ínycsiklandó ételeket. A szolgáltatás november 25. és december 24. között érhető el, és az ára 39.000 forint két fő részére. Kényeztesse magát és szeretteit egy felejthetetlen gasztronómiai élménnyel!

Related posts